Технопарк ігрових ідей

2021-10-26

Технопарк ігрових ідей

З метою розвитку дитячого художньо-продуктивного образотворення та мотивування дошкільників до самостійної творчої діяльності, вихованців групи № 3 «Сонечко» (старший дошкільний вік, вихователі Мінєічева Т.В., Рустамова В.П.)., педагогів та батьків дітей було залучено до участі у міському фестивалі «Технопарк ігрових ідей».

Учасники фестивалю створювали технічні іграшки із різного матеріалу (папір, конструктор LEGO, природні та штучні матеріали тощо), що сприяло оволодінню різними техніками художнього образотворення. До участі у фестивалі було залучено 16 дітей старшого дошкільного віку та їх батьків.

Уваги заслуговують іграшки, створені з конструктору LEGO, які за батьками були оснащені механізмами, що допомагають зробити їх рухомими (робот, родина вихованця Єлісєєва Тімофія; космічна ракета родина Щербіна Тимура). Веселий клоун, виготовлений родиною Мацейко Вікторії, вміє рухатись за допомою ниток.

Ігрові модулі, зроблені разом з педагогами та батьками, створюють інтерактивне предметно-просторове середовище групи, що сприяє активній пізнавальній діяльності.

Проведений захід дозволяє будувати ефективну партнерську взаємодію з батьками вихованців, залучати їх до освітньо-виховного процессу.

https://drive.google.com/file/d/1wDVWDGOoGlleu7uKf5y-7M9C1QM9vbTy/view

Вихователь-методист Марина САЖНЄВА

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi