Всесвітній День здоровя

2018-04-09

/Files/images/IMG_20180403_101114.jpg

З метою популяризації фізичної культури та спорту у дошкільному навчальному закладі було проведено заходи, присвячені Всесвітньому Дню здоров’я. Динамічною групою було складено план спортивно – виховних заходів.

До участі у заходах було залучено 70 дітей.

Під час проведення Тижня в дошкільному закладі була організована зустріч-тренування хлопчиків з Чемпіоном України з кікбоксингу Чорним Нікітою. Він показав дітям спортивне обладнання ,провів міні-тренування, розповів про свої досягнення та акцентував увагу на величезній кількості змагань, в яких він посідав призові місця. Під час бесіди всіх хлопчиків цікавили питання: «Скільки тривають його тренування? , «Скільки часу довелося йти до першого призового місця?».

З метою вдосконалення рухових навичок дітей; вправляння в бігу, стрибках, лазінні; навчання викону­вати імітаційні вправи вихователем Сажневою М.С. була проведена спортивна розвага «На безлюдному острові» для дітей середнього дошкільного віку.

Музичний керівник Помаленька Г.Г разом з вихователями старших груп провели спортивне свято «Гра – це радість і здоров’я». Були проведенні змагання, під час яких діти залюбки рухалися. Саме завдяки такому виду роботи процес всебічного виховання дошкільнят стає дуже ефективним.

З метою сприяння всебічного розвитку особистості дошкільника, створення рухового режиму, позитивного психологічного настрою для дівчаток старших груп була проведена танцювально-ігрова гімнастика з елементами «Са-Фі- Данс».

Для проведення фестивалю ранкової гімнастики «Рух заради здоров’я» було залучено 5 педагогів ДНЗ.

Під час проведення Тижня в дошкільному закладі були проведенні заняття на валеологічну тематику: «Що і як треба робити, щоб бути сильними і здоровими».

На всіх спортивних заходах було забезпечено присутність медичної сестри.

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi