Всесвітній День здоровя

2017-04-07

/Files/images/дшрж.jpg

Повноцінний фізичний розвиток та здоров’я дитини - основа формування особистості. Вагомий вплив на зміцнення здоров’я здійснюють фізичні навантаження: ранкова гімнастика, фізкультурні заняття, рухливі ігри, спортивні розваги. Такі заходи системно проводяться в дошкільному закладі, використовуються різноманітні форми роботи з дітьми. Так, у період з 03.04.2017 по 07.04.2017 організовано проведення різноманітних фізкультурно-оздоровчих заходів до ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВЯ./Files/images/рпдр.jpg

Веселі ігри та вправи, ЗФВ, спортивне свято за участю батьків «Здорова родина – здорова країна», зарядка з казковими персонажами "Рух заради здоров я" , ігри - естафети: "Хто швидше добіжить", "Стрибки на м’ячиках", "Тонелі", "Перенеси кульку" та інші, рухливі ігри: "Підкинь вище", "Ми веселі дошкільнята" тощо дають змогу утримувати стійкий інтерес вихованців до занять фізичною культурою та спортом.

Саме така робота з фізичного виховання створює умови для емоційно - психологічного благополуччя дітей, тому що здійснює вплив на розвиток розуму, виховання характеру, сприяє засвоєнню знань та умінь.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi