Стежинками рідного краю

2016-11-12

/Files/photogallery/A_5ZEdewGTg.jpg

/Files/photogallery/JzDOkhPt6g8.jpg В суботу 12.11.2016 вихованці ДНЗ № 78 «Вогник» разом з завідуючою Романенко Р.А., вихователями та батьками. завітали до Мелітопольського міського краєзнавчого музею.

Майже для всіх, цей візит був першим, тому, кожен зал і кожна виставка, не аби як вразили і дорослих, і малят! Знайомство з музеєм почалося з перегляду мультфільму "Корабель в пустелі", в якому у доступному для дітей старшого дошкільного віку форматі розповідалось про історію виникнення міста Мелітополя, його історичну назву, особливості народів, які оселилися на березі річки Молочна.

/Files/photogallery/Rk3ceiQbz08.jpg

/Files/photogallery/azvUO3QivAk.jpg

Справжнім сюрпризом стала зустріч з Кікіморою, але не «болотяною», а «музейною», яка познайомила малюків зі своїми володіннями – залами відділу

природи!/Files/photogallery/Z7oeqryWQvw.jpg

Різноманітний тваринний та рослинний світ рідного краю вразив не тільки дітей, а й батьків./Files/photogallery/jcgSEAIDRfs.jpg І дорослі і малі отримали задоволення від спілкування один з одним. Діти назавжди запамятають спільний з батьками похід в музей.

Зустріч в музеї була першим етапом співпраці дошкільного навчального закладу та міського краєзнавчого музею у спільному проекті, реалізація якого дозволить сформувати у дітей знання про історію, сучасність та відомих людей рідного міста

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi