Фестиваль "Маленькі екологи"

2021-10-18

/Files/images/MyCollages (4).jpg

ЗБЕРЕЖЕМО ПРИРОДУ-ЗБЕРЕЖЕМОСЯ САМІ!

З метою формування природничо-екологічної компетентності, екологічно-доцільної поведінки 12 жовтня у дошкільному навчальному закладі було проведено міський фестиваль «Маленькі екологи», в якому приймали участь вихованці групи старшого дошкільного віку «Сонечко» (вихователі Мінєічева Т.В., Рустамова В.П.). На заході були представлені екологічні проекти, макети, малюнки, до створення яких були залучені дорослі, що дозволило зробити батьків помічниками у формуванні природничо-екологічної компетентності дітей. Малюки разом зпедагогами і батьками реалізовували творчі задуми, перетворюючи різні матеріали на обєкти довкілля, виконуючи конструктивні та технічно-творчі завдання. Використання представлених матеріалів у роботі, сприятиме оновленню освітнього середовища групи, формуванню у дітей цілісної уяви про природу, сприятиме розумінню взаємоз'вязків у природі, дозволить трансформувати засвоєні знання в грі, збагатить дитяче життя новими враженнями.

/Files/images/MyCollages (4).jpg

Шановні мелітопольці!

9 травня ми відзначаємо свято, яке є священним для кожного з нас, - 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Всі ми зобов'язані своїм існуванням людям, які ризикуючи власним життям захистили нашу Батьківщину і мужньо відстояли її у жорстоких боях.

Відлуння Другої світової війни стає з кожним роком все далі й далі від нас, час невблаганно забирає своє. З кожним роком ветеранів стає все менше і менше, і вони потребують нашої підтримки, турботи і теплоти.

Поки є можливість, віддячимо нашим захисникам, адже вони зробили для нас набагато більше - поклавши своє життя і молодість в обмін на наше щастя і наше майбутнє!

Настане той момент, коли не залишиться жодного ветерана, і ми не хочемо, щоб пам'ять про військовий подвиг тих років пішла з наших сердець разом з останнім із них!

Ми звертаємося до Вас з проханням надати підтримку тим, хто зараз ще живий. Їх не так багато, як здається, і вони - частина нашої історії.

Свою вдячність і підтримку нашим ветеранам Ви можете висловити, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок Мелітопольської міської організації ветеранів України за реквізитами:

Мелітопольська міська організація ветеранів України

ЄДРПОУ 24907383

IBAN UA843395000000026004015834001

АТ«ТАСКОМБАНК» м. Київ

З повагою,

Керівники проєкту “Марафон “Памʼять”:

Голова Мелітопольської міської організації ветеранів України,

член виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Бабенко Євген Анатолійович;

Заслужений працівник освіти України,

член виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Дубініна Олена Василівна

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi